Dogodki v letu 2021

• Terme Ptuj, 23. junij 2021 Tudi letos je Radio Tednik Ptuj organiziral dobrodelno glasbeno prireditev v Termah Ptuj. Osnovni cilj in poslanstvo projekta je sporočilo, da življenje ni iskanje problemov in skrbi, ampak je to želja in volja po lepem, pozitivnem, po malenkostih, ki osrečujejo in napolnjujejo naša življenja. Organizator je prireditev izvedel že sedmič. Zagotovijo nam kopanje v Termah Ptuj, vsem, ki potrebujejo avtobusni prevoz, ga uredijo iz vseh ..[Preberi več].

• V  RDS smo v zadnjih tednih  intenzivno spremljali podatke o gibanju obolelih s covid 19, ukrepe vlade v zvezi z virusom in ob vsem tem čakali še, da posije sonček. V soboto,  12. junija je bil tak lep sončen dan, ko se nas je zbralo več kot 140 članov rejniških družin in prijateljev rejništva v Savinjski dolini. Povabili smo vse člane rejniškega društva in zaprosili centre za socialno delo, da ..[Preberi več].

• Spoštovani! Rejniško društvo Slovenije vas vljudno vabi na 15. srečanje rejniških družin v soboto, 12. 6. 2021 v Zgornjo Savinjsko dolino. Najprej si bomo ogledali Mozirski gaj – park cvetja, nato bomo druženje nadaljevali v Kampu Menina, kjer se bomo lahko preizkusili v adrenalinskem parku, vožnji s SUP-i, otroci pa se bodo zabavali v vožnji z gokarti. Dobimo se ob 10.00 pred Mozirskim gajem.   Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.   Za ..[Preberi več].

telefon: 041-478-893