Srečanje rejniških družin v živalskem vrtu in Woop parku v Ljubljani

Kar nekaj časa smo iskali primeren datum za naše druženje. Da bi se rejniške družine vrnile z dopusta in še ne bi bile obremenjene s šolo. In da bi bilo seveda lepo vreme, saj zaradi covid ukrepov v teh časih najlažje izvedemo aktivnosti na prostem.  Ob vsem tem smo morali izbrati še dejavnosti, kjer se ne zahteva izpolnjevanje PCT pogojev. Kar zahtevna naloga, a smo jo uspešno izvedli v soboto, 28. avgusta.

Pred živalskim vrtom se nas je zbralo 106, razdelili smo sendviče, pijačo in Rejniške glasnike ter naredili plan druženja. V živalskem vrtu smo uživali vsi, mladi in malo manj mladi. Bila pa je to tudi priložnost za medsebojno spoznavanje, pogovore, tudi reševanje nekaterih stisk v rejniških družinah.  Tudi nekaj kapljic dežja nam ni pokvarilo razpoloženja; pa saj je kmalu posijalo sonce.

Drugi del srečanja je potekal v Trampolin parku WOOP. Toliko zainteresiranih je bilo za skakanje, da smo se razdelili v dve skupini. Uživali so predvsem otroci, pa tudi nekaj rejniških staršev se je preizkusilo na trampolinih. In vsi so prihajali ven preznojeni in navdušeni nad novo izkušnjo.

Vsi skupaj smo bili zadovoljni, da smo se spet srečali, izmenjali izkušnje in si nabrali pozitivno energijo pred novim šolskim letom.

Rejniško društvo Slovenije

Benica 1a

9220 Lendava

telefon:
031 322 799 (Minka Žiberna)
031 844 062 (Tamara Fordan)

Davčna številka: 76827089
Matična številka: 2096854000
Transakcijski račun: 0298-5025-6206-306
Davčni zavezanec: NE