Srečanje v Bowling centru Strike

22. decembra 2019, smo rejniške družine in aktivne člane Rejniškega društva Slovenije povabili na srečanje in druženje v Bowling center Strike v Maribor. Srečanja se je udeležilo 10 družin, skupno 37 oseb.

Mag. Darko Krajnc, predsednik Rejniškega društva Slovenije je zbrane nagovoril in se zahvalil za sodelovanje in uspešno delo v društvu. Članica upravnega odbora, mag. Minka Žiberna je predstavila kratko poročilo o dogodkih društva v iztekajočem letu, še posebej je poudarila pomen druženja rejniških družin ob podobnih dogodkih in organiziranih taborih.

Po kosilu je sledil aktivni del srečanja na »bowling stezah«. Mlajši udeleženci so se igre izjemno veselili. Ostale udeležence, kateri morda še niso imeli izkušenj z metanjem krogle pa je s svojimi animatorskimi veščinami vzpodbujal predsednik. Ura in pol na bowlingu je minila kot bi trenil, saj smo se vsi neizmerno zabavali. Kljub zabavi je bilo v zraku čutiti tudi zdrav tekmovalni duh. Tudi tisti, kateri so se prvič preizkusili v igri so zagotavljali, da zagotovo ni bilo zadnjič.

Sproščenost, prijateljski klepet, smeh na obrazih otrok in odraslih je bil povsod. To je bistvo druženj, katere organiziramo. Na tak način se stkejo vezi, katere pomagajo pri premagovanju izzivov rejništva. To nas navdaja z optimizmom in zaradi tega bomo tudi v prihodnje skrbeli za to, da se družimo in srečujemo na podobnih dogodkih.

 

Nekaj fotoutrinkov si lahko pogledate na naslednji povezavi: Srečanje v Bowling centru Strike

Rejniško društvo Slovenije

Benica 1a

9220 Lendava

telefon:
031 322 799 (Minka Žiberna)
031 844 062 (Tamara Fordan)

Davčna številka: 76827089
Matična številka: 2096854000
Transakcijski račun: 0298-5025-6206-306
Davčni zavezanec: NE