Družinski tabor v Portorožu

Rejniško društvo je organiziralo drugi tabor rejniških družin, tokrat v Portorožu, katerega smo se seveda z veseljem udeležili. Prišlo nas je osem družin - otrok je kar mrgolelo. Zabavali so se ob družabnih igrah in g. Andrej Omulec je odlično opravil vlogo animatorja in seveda tudi kot vodja tabora. Večji otroci so pokazali veliko sočutja do mlajših, pomagali so jim na sprehodih, pri igrah, dobesedno so jih nosili na rokah. Igrali so na glasbila, peli in se zabavali. Čas jim je kar prehitro minil.

Odrasli pa smo bolj« resni« in smo bili sprva malo zadržani. Nekateri so se vendarle pridružili pri igrah  oz. petju ob kitari. V nedeljo pa se je stvar malo spremenila. Šli smo peš v Piran v Muzej školjk in smo med potjo lahko klepetali in se spoznavali. Tudi zvečer smo imeli možnost izmenjavati izkušnje po pričevanju g. Marjana o zasvojenosti z alkoholom in o njegovi ozdravitvi. Prisotna je bila tudi naša mladina in delila z nami svoje izkušnje, kar je bilo še posebej dobrodošlo.

Vsa pohvala pa seveda naši kuharici ga. Majdi, ki se je trudila, da je bila hrana okusna in da jo je bilo vedno dovolj, g. Andreju za vso organizacijo in družini Čeh za aktivno sodelovanje. 

Na koncu pa seveda zahvala rejniškemu društvu za trud, organizacijo in seveda povabilo na srečanje, ki je v tem težkem času za vzgojo otrok še kako pomembno.

 

Lepo vas pozdravljam, Peter

Rejniško društvo Slovenije

Benica 1a

9220 Lendava

telefon:
031 322 799 (Minka Žiberna)
031 844 062 (Tamara Fordan)

Davčna številka: 76827089
Matična številka: 2096854000
Transakcijski račun: 0298-5025-6206-306
Davčni zavezanec: NE