16. srečanje rejniških družin v Mariboru

Tokratno srečanje rejniških družin smo pripravili 21. maja  v Mariboru in je bilo športno rekreativno za vseh 100 udeležencev. Zbrali smo se na Štuku in za dobrodošlico dobili kifeljčke, vodo in  sokove. In tudi novo številko Rejniškega glasnika. Potem smo se odpravili na pohod na Kalvarijo, kjer so eni prehodili vseh 455 stopnic, drugi pa le en del, ampak vsi smo uživali v naravi in pogledu na Maribor.

Druženje smo nadaljevali na vrtu in drugih objektih Štuka. Udeležence sta pozdravila predsednik RDS mag. Darko Krajnc in predsednik Športne zveze Maribor g. Tomaž Barada. Med nami je bila tudi naša članica Tajda Korče, zmagovalka šova Slovenija ima talent.  Za nas je pripravila nastop, da smo lahko v živo spremljali in se čudili, kakšne mojstrovine izvaja.

Po  kosilu (golaž, sladice, sokovi) smo nadaljevali s športnimi in družabnimi aktivnostmi. Predvsem mlajši so  veselo skakali po napihljivem gradu. Drugi so igrali nogomet, vozili kolesa, trenirali taekwando in še kaj. Odrasli pa se seveda pogovarjali ali pa se pridružili mlajšim pri aktivnostih.

Zelo smo hvaležni Športni zvezi Maribor in ŠOUM, ki so nam to srečanje organizirali, nam pripravili športne aktivnosti, nas vodili na Kalvarijo, pogostili s kosilom in si vsestransko prizadevali, da bi se vsi udeleženci dobro počutili na srečanju.

Kljub slabi vremenski prognozi nam je bilo tudi vreme na naši strani, da smo lahko ob sončku preživeli lep rejniško športni dan in da so rejniške družine z nasmehi zapuščale Maribor, kot so poročali o srečanju v Večeru (rubrika mediji o nas).

Rejniško društvo Slovenije

Benica 1a

9220 Lendava

telefon:
031 322 799 (Minka Žiberna)
031 844 062 (Tamara Fordan)

Davčna številka: 76827089
Matična številka: 2096854000
Transakcijski račun: 0298-5025-6206-306
Davčni zavezanec: NE